o

Progravida nibh vel velit auctor um auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis

 

Servicii

Magazin Online

m

Realizăm magazine online pentru succes în e-commerce. Avem experiență în dezvoltarea magazinelor online de mici, medii și mari dimensiuni pentru clienți din multiple domenii de activitate. Printre altele, magazinul online trebuie sa fie ușor de administrat și actualizat, adaptat pentru dispozitive mobile, sa aibe un design placut si orientat pe conversii si optimizat SEO conform cerințelor Google

Magazinele realizate de noi folosesc una dintre cele mai bune platforme de e-commerce disponibila, cu un numar enorm de facilitati si module. Printre acestea regasim administrare usoara a produselor si categoriilor, actualizarea inventarului si a stocului, statistici si rapoarte detaliate ale vizitatorilor si vanzarilor, efectuarea comenzilor cu sau fara cont, editarea facila a continutului, informatiilor si datelor de contact, plasarea de produse la oferta, discounturi, abonare la newsletter, promotii prin cupoane si vouchere, etc.

Inainte de dezvoltarea unui site de prezentare, vom discuta despre lista ta cu cerintele necesare pentru crearea site-ului. Daca inca nu ai un plan de idei, vom dezvolta unul impreuna in functie de obiectivele pe care doresti sa le atingi cu noul website.

Fie ca prezinti o locatie, vinzi un serviciu sau promovezi un produs, vizibilitatea in mediul online se face prin intermediul site-ului de prezentare.

Construim website-uri design custom, integrate pe platforma WordPress, adaptate pentru dispozitive mobile, bine optimizate SEO, documentate la detaliu impresionante la nivel grafic, optimizate UI & UX, conforme cu GDPR, gândite să aducă performanțe comerciale în promovare și conversii.

WebSite de Prezentare

o

Optimizare SEO

m

Optimizarea pentru motoarele de căutare (Search Engine Optimization ) consta intr-un cumul de strategii și metode dedicate care au ca scop obtinerea unei pozitii cât mai bune în cautari pentru cuvintele cheie vizate.

Optimizarea SEO este o investiție obligatorie pentru a putea asigura un flux constant de vizitatori pe site-ul tau. Pentru ca mediul online este într-o continuă dezvoltare, au crescut direct proportional atat numarul de vizatatori cat si valoarea tranzactiilor. Motorul de căutare va considera ca siteul tau este mai relevant cu cat acesta va avea mai multe legaturi de calitate catre el.

Prin urmare, orice companie sau antreprenor care vrea să rămână competitiv într-un mediu din ce în ce mai dinamic și imprevizibil cum este cel online, este obligat intr-un fel sau altul să profite cât mai eficient de această sursă de vizitatori și clienți.

Recomandam prezența cât mai frecventă în rețelele de social media. Este deosebit de important acest aspect pentru a vă face cunoscute produsele și serviciile la un portofoliu cât mai mare de potențiali clienți.

Putem să prezentăm compania dvs. într-un mod creativ pe rețelele sociale (Facebook, Google+, Twitter, Pinterest etc) și putem să construim o comunitate puternică în jurul brandului.

Vei putea astfel crea o bază solidă de clienți fideli ai serviciilor tale și compania ta va avea o targetare eficientă a publicului țintă prin aceste metode, suplimentar prin prin campanii de newslettere (mailing) vei putea să menții legătura cu aceștia și să îi fidelizezi. Pentru fiecare cont de social media (Facebook, Google+, Twitter) asigurăm o prezența unică personalizată, identificăm mediile de influență și generăm conținut relevant, care să atragă atenție și să determine interes pentru pagina dvs.

Social Media

Gazduire Web

Serviciul de web hosting nu este obiectivul nostru principal de activitate, dar în dorința de a oferii clienților noștrii soluții complete va oferim acest serviciu prin intermediul colaboratorilor.

De acest serviciu pot beneficia clienții care optează pentru serviciile de web design (realizare website de prezentare) sau realizare magazin online dar și cei care au si alte proiecte online realizate de o alta companie și doresc îmbunătățirii sau servicii de mentenanta.

Call Now Button