Venim cu idei si realizam proiecte
care conteaza cu adevarat!

Servicii oferite

- Web design

- Magazine online & eCommerce

- Logo & Branding

- Design pliante & afise

- Content Management

- Social Media Marketing

- Email Marketing

- Optimizare SEO

- Mentenanta & administrare

Servicii web design in Constanta

Nu privim ceea ce facem ca pe o obligatie, ci ca pe o placere, facem ceea ce ne place. Tocmai de aceea ne indeplinim sarcinile la termen, cu multa degajare, din proprie initiativa. Suntem o echipa de designeri, talentata si motivata, ce considera ca poate transpune usor ideile dumneavoastra in imagini si aplicatii. De asemenea imbinam perfect talentul si priceperea noastra în implementarea dorintelor dumneavoastra. Garantam cele mai mici preturi de pe piata Web design din Constanta!


De ce un site web ? Internetul ofera posibilitatea de a prezenta produsele si serviciile firmei, simultan, la sute sau mii de vizitatori la un cost redus. Vă oferim identitate online, găsim soluţii optime pentru realizarea unui site web de prezentare, sau a unui magazin online, cu opţiunea de a vă auto-administra site-ul.

Costurile legate de un magazin online se limiteaza la pretul pentru crearea magazinului, hosting, plata domeniu web, promovare site si marketing online. Astfel, pentru un magazin online, sunt eliminate din start costurile fixe inerente unui magazin stradal obisnuit.

O pagina web este cu adevarat valoroasa pentru companie in momentul in care este indexata si bine pozitionata in motoarele de cautare, precum Google, fiind optimizata in acest scop.

Odata creat, site-ul trebuie administrat si actualizat in mod curent in asa fel incat informatia prezentata sa fie valabila si utila vizitatorului. O pagina web fara informatii actuale nu prezinta interes pentru client si, in consecinta, nu contribuie la intarirea relatiei cu acesta, ci dimpotriva o poate afecta...

Construim si consolidam relatiile
in online, intre companii
si clientii lor.

Proiecte recentePuteti vizualiza intreg portofoliul nostru de site-uri web vizitand pagina PORTOFOLIU.

Pentru orice intrebare, curiozitate sau nelamurire, asteptam intrebarile dumneavostra, fie pe mail fie la telefon. Promitem sa raspudem in cel mai scurt timp!
Sexshop - www.ToySex.ro
ToySex.ro este un magazin online de tip SEXSHOP. Clientul a dorit ca siteul sa reflecte intocmai activitatea desfasurata si a fost foarte multumit de rezultatul final.
Magazin Online - Suplimente naturale
www.sexpharm.ro Este magazin online ce comercializeaza produse naturale pentru potenta.

CERE O OFERTA PERSONALIZATA

Inainte de a va inainta o oferta personalizata avem nevoie ce cateva informatii despre planul dumneavoastra in mediul online - pentru ca fiecare proiect trebuie tratat diferit, in functie de necesitatile clientului si implicit al domeniului de activitate pe care il desfasoara, fie ca vorbim despre o analiza SEO, o oferta de magazin online, sau un site de prezentare cu sau fara panou de control.


CERE OFERTA
  • SEO
  • webdesign
  • eCommerce
  • social media